onsdag den 19. juli 2017

Aqualand

I morges løb Rasmus og jeg vores sidste morgenløbetur her i Cala d'Or. Det var den femte af slagsen og vi kan nu ruten ud og ind. Vi ved, hvor man skal passe på en løs fortovsflise, hvor man skal passe på andre løbere og hvor man skal dukke sig for lavthængende træer. Vi kommer til at savne den smukke tur. Vi præsterede at sætte et flot punktum, da morgenens løbetur var den hurtigste vi har løbet hernede. Vi stoppede kort op på halvvejen for at tage et billede af den fantastiske Marina.
Da vi kom tilbage, spiste vi morgenmad og smurte madpakke. Så kørte vi til vandlandet Aqualand, der ligger lidt uden for Palma.
Jeg må sige, at det var for børnenes skyld vi tog derhen. Jeg kunne ikke helt finde mig til rette, da vi, indtil i dag, ikke har oplevet de vilde køer nogensteder. Det var der så i Aqualand! Op til en halv times kø eller mere for at prøve en vandrutchebanetur som så varede under 15 sekunder. Som Rasmus sagde "Det er den dag jeg har været mindst våd". "Og det i et vandland!".
Desuden blev du flået til skindet rent økonomisk. Alt kostede penge: parkering, liggestole og opbevaringsbokse samt mad og drikke til overpriser. Og så kunne du betale dig til et Fast Track armbånd, som tillod dig at komme foran alle andre i køen. Meget utiltalende og usolidarisk for en gammel socialdemokrat som mig. Jeg har læst, at også danske forlystelsesparker såsom Legoland praktiserer dette. Jeg synes, at det er et sidespor af kaliber og håber, at det bliver kvalt i optakten. Jeg er nok naiv.
Børnene håndterede køerne bedre end os og havde det sjovt og fik prøvet nogle vilde vandrutchebaner.
Mille vil dog anbefale andre børnefamilier at tage i Marineland i stedet. Maja synes at Aqualand er fint, man skal bare forberede sig på at stå meget i kø og at man ikke kan nå så meget.
Da vi (endelig) var kommet hjem, smuttede børnene straks i poolen med vores nyindkøbte Seawag-pose, som er en gennemsigtig, vandtæt pose til at have sin telefon i. Den så vi flere rende rundt med i Aqualand og så købte vi også én. Pigerne morede sig længe med at tage billeder og videoer under vandet. Rasmus og jeg regenererede med alkohol på altanen i mens.
Ud på aftenen gik vi ud for at spise og derefter en sidste shoppetur i raller-gaden. Lige inden vi gik hjem, valgte pigerne at få flettet noget pynt ind i deres hår af en meget smuk dame synes de.
Nu er vores sidste aften på Mallorca ved at være forbi for denne gang. I morgen står den på badning, pakning og hjemrejse til Danmark, hvor vi vist kan forvente max 20 grader og regnvejr. Liiidt noget andet end her må man sige.
Men, vi har haft 12 dage med mere sol, varme og badning end Moder Danmark kan byde på på et helt år tror jeg. Det kan (må!) vi leve længe på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar