søndag den 16. juli 2017

Cala Bona og Sa Coma

I dag har vi også været på udflugt. En inspektionsrunde kaldte Rasmus det, da vi skulle tjekke noget ud.
Vi kørte afsted i den bil vi har lejet under hele vores ophold, en VW golf diesel. Sløv som en padde, men meget økonomisk. Inkl. dagens udflugt har vi stadig ikke brugt en halv tank diesel.
Vi kørte op til Cala Bona som ligger ca. 50 minutter fra os. Her skal min svigerfamilie på ferie senere på sommeren. Vi fandt deres hotel og inspiceret det (og sugede lidt på deres Wifi i mens). Det så superlækkert ud med pools til både store og små.
Derefter kørte vi en tand sydpå igen til Sa Coma. Her startede vi med at spise en god frokost og Rasmus fik diskret set starten på dagens Formel 1 løb på Silverstone. Derefter genfandt vi det hotel vores venner boede på sidste år og hvor vi besøgte dem. Der er en helt vidunderlig strand, hvor vi slog os ned og badede fra i timevis. Rasmus ytrede, at det nok var den lækreste strand han nogensinde har badet fra.
Da vi jo kendte bagdøren til hotelpoolen fra sidste år, sneg pigerne og jeg os til en hurtig dukkert i poolen inden vi kørte hjemad. Vi stoppede i Eroski i Cala d'Or og provianterede til de sidste dage. Vi købte bl.a. nogle friske, store laksefiletter som vi lavede til aftensmad.
Nu nyder vi atter udsigten og en flaske Cava til tonerne fra "Gipsy King Tribute Show" nu venter vi bare på nummeret "Bamboleo" så er aftenen fuldendt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar