fredag den 28. juli 2017

Dyrefarm, Klim Bjerg og Fjerritslev by NightI morges løb Rasmus og jeg vores sidste morgenløbetur i Slettestrand. Det er en ret lækker tur om end noget hård, med godt en kilometers løb i vandkanten og 600 meter op ad en ret stejl bakke. Vi skulle da også trække os selv op ved næsehårene i morges, men vi blev belønnet med en smuk morgen med høj sol. Da vi havde løbet halvdelen af turen, besluttede vi os for at tage en dukkert. Vandet var ikke mere end 16 grader varmt/koldt og dermed noget koldere end på Mallorca, hvor vi var i vandet sidst. Men det var friskt og lækkert. Derefter løb vi hjem, hvor mødrene havde lavet dejlig morgenmad.
Efter morgen tog vi til Hjortdal Dyrefarm, der ligger få hundrede meter fra vores sommerhus. De havde en masse søde dyr, som man kunne fodre og kæle med. Lige noget for pigerne. Der var geder, får (bl.a den charmerende mohairged med de hvide krøller der er billede af) grise, alpakaer, mange forskellige fugle, heste, marsvin og kaniner. Pigerne fik hver en ridetur på ponyen Freja, men det største hit var nok de små kaninunger, der velvilligt lod sig bære. Vi spiste vores medbragte frokost på et bord/bænkesæt g tog derefter hurtigt hjem, da det var ret køligt. Vejret var meget omskifteligt med regn og sol, sol og regn. Dertil en kold vind.
Vi hyggede os en stund hjemme inden Birthe, Birgitte og jeg tog på en sanketur i naturområdet omkring sommerhusene. Vi ville have lidt mos med hjem til juledekorationerne. Da det atter begyndte at regne, kortede vi turen lidt af og vendte hjemad igen.
Kl. 18 havde vi bestilt bord på Restaurant og hotel Klim Bjerg, som vi havde fået anbefalet af vores udlejer. Dagens ret var kalvesteg med grønt, nye kartofler og brun sovs. Den bestilte vi alle undtagen Rasmus, som fik en enorm wienerschnitzel. Rigtig god mad. Til dessert valgte vi Rødgrød med fløde og pandekager med is. Også meget lækkert. Det var i det hele taget et fint sted synes vi, hvor man sagtens kunne tage på et skønt weekendophold. Vi fjollede lidt og tog et billede af os alle set igennem den smukke orkidé, der prydede bordet.
Derefter kørte vi til Fjerritslev, hvor der var aftenåbent og festivitas. Vi gik lidt i butikker og Rasmus og pigerne kørte en runde med Fjerritslev Fut. 
Da byen lukkede kl. 22, kørte vi hjem igen. Og hele vejen vi spillede numre fra den (signerede) Michaela Petri CD jeg havde købt til Rasmus. Han virker ikke helt glad for den endnu. Men det bliver han nok i morgen, hvor vi har rig mulighed for at høre den på vores vores tur hjem til Sjælland. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar