mandag den 17. juli 2017

En sporty dag (samt to buffeter)

Nu er weekenden forbi (ikke at vi helt kan mærke forskellen hernede) og det betød, at vi skulle afsted på vores morgenløbetur. Det krævede sgu lidt rygrad her til morgen efter aftenens Cava og en varm, varm nat. Vi har heldigvis ikke oplevet sådan en varm nat før, som gjorde det svært at sove.
Men, vi kom afsted og det gik godt. Vi holder os til de fem kilometer da det er meget tilpas her i varmen.
Vi havde bestilt halvpension i dag, hvilket betød, at vi blot kunne gå i restauranten og spise morgenmad. Inden vi var færdige, havde ungerne allerede indtaget poolen, som ligger lige ved siden af restauranten. Så kunne vi være tilskuere til alle deres kunster. Vi brugte alle et par timer på at bade og solbade indtil kl. 14, hvor vi havde bestilt tid på Parque Mars tennisbane. Her forsøgte vi os med at spille i en times tid. Det var ikke nemt, men sjovt. Og varmt!
Pigerne sprang derefter i poolen igen, denne gang med snorkler.
Kl. 16.15 blev Rasmus og jeg hentet af Dykkerskolen, da vi jo skulle ud og scuba-dykke i en nærliggende bugt. Pigerne var hjemme i lejligheden så længe, udstyret med rigeligt slik og elektronik.
Vi blev først introduceret til al dykkerudstyret (der var sgu meget grej!) og derefter til hvordan det skulle betjenes. Så iførte vi os våddragter og gik ned til vandet. Vi skulle dykke fra stranden og ud, sammen med vores personlige instruktør Katharina. Det var sørme ikke nemt at få styr på alle knapper og teknikker samtidig med, at man skulle foretage sig noget så unaturligt som at trække vejret under vand. Det var desuden ligesom om at være i en helt anden verden, hvor du har fri bevægelighed i alle retninger (frem, tilbage, til siderne samt op og ned). Det gør det ikke helt nemt at orientere sig, så vi var glade for sandbunden og instruktøren.
Lidt efter lidt fik vi nogenlunde styr på teknikken og fik set os omkring. Der var mange sjove og fine fisk i forskellige størrelser og vi var også så heldige at se en Sepia, som er en tiarmet blæksprutte. Pludselig kom den tøffende forbi os. 
Det var en vild, grænseoverskridende, fantastisk, smuk og strabadserende oplevelse at scuba-dykke. Om vi kommer til det igen ved jeg ikke. Måske vi bare låner pigernes snorkler.
Da vi kom hjem, skiftede vi hurtigt til pænt tøj og hele familien gik derefter i restauranten og spiste buffet (USA-tema) til vi var revnefærdige. Og Rasmus og jeg fik turens første Sangria. Guf!
Rasmus var derefter så sød at eskortere pigerne til en nærtliggende strand, hvor de så brændende ønskede sig en aftendukkert. Det rimede så smukt på mit ønske om en times alenetid, lige tidsnok til at se sæsonpremieren på "Game of Thrones" på ipaden.
Sikke en dejlig dag vi har haft, med mange gode oplevelser. 
I morgen er vores plan at køre til Palma og tilbringe dagen der. Men først en god nats søvn. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar