torsdag den 13. juli 2017

Es Fortí, Cala d'Or City og Indiana Johns

I dag sov vi dejligt længe og var også længe om at spise morgenmad. Men formiddagens program var da også til at overse: badning i poolen. Vi talte en del med en af Rasmus' kollegaer og hans kone som også er hernede og pigerne legede med deres datter.
Efter frokost på altanen kørte vi til den nærtliggende fæstning Es Fortí, som blev opført i 1700tallet. Fortet ligger stratetisk godt ude på spidsen af en landtange og har kanonbatterier på toppen.
Derefter kørte vi over til Cala d'Or City, hvor vi dallerede rundt i butiksgaderne, hvor der dog (også) mest blev solgt raller. Der var også et par hæderlige butikker i mellem og jeg fik købt en fin kjole, samt årets par sandaler. Sidste år købte jeg et par blå Havaianas og i år blev det til et par sorte Ipanemas. Jeg elsker disse klip-klappere som er uundværlige under disse himmelstrøg. Dels er der mange skift mellem land og vand og desuden er fliserne så varme, at man skal have noget på fødderne. Alle går i klip-klappere hernede.
Vi provianterede i Eroski (gør vi hver anden dag) og Rasmus fik den geniale idé at købe både bobler og drinksgrej. Så da vi kom hjem lavede han os en Vodka Lemon on The Rocks. En perfekt Pre-dinner-drink inden vi gik i byen, hvor der var marked (mere raller) og siden på restauranten "Indiana Johns", hvor vi spiste middag. Et helt fint sted med god, alsidig mad (alt fra indisk curry til Oluf-is) og venlig betjening.
Nu lakker endnu en skøn, varm dag mod enden og vi nyder en kølig stund på altanen inden vi kryber til køjs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar