fredag den 14. juli 2017

Heldagstur nordpå

Rasmus og jeg stod tidligt op og nød den flotte solopgang fra altanen. Herefter løb vi vores sædvanlige rute for sidste gang denne uge. Derefter spiste vi morgenmad og pakkede grej til en heldagstur nordpå. Vi kørte hjemmefra omkring kl. 10. Vi ville bl.a. se og måske bade i Alcudiabugten, som er et yndet turistmål pga. af de dejlige sandstrande. Vi kørte ud til kysten ved Con Picafort blot for at opdage at der var voldsom vind og bølgegang på bugten. Ikke just badevenligt, så vi sprang over. Der var desuden marked i byen, som solgte det sædvanlige raller. Men til pigernes store glæde var der mulighed for at holde en lille gris i favnen. Jo jo!
Vi valgte at køre videre nordpå til næste bugt som hedder Pollencabugten. Vi ramte byen Port de Pollenca ved frokosttid og vi gik derefter på en restaurant tæt ved stranden. Børnene fik hver en børnemenu, jeg bestilte laks og Rasmus bestilte Mixed kebab. Der blev sat et mystisk stativ på hans plads og vi var meget spændte på, hvad det skulle bruges til. Det viste sig at kebabspyddet blev hængt op i stativet og han måtte således spise det nedefra og op. Mærkeligt med vertikalt mad synes han. Men lækkert mad var det.
Bagefter gik vi på stranden og badede i det supervarme vand og lavede sandslotte. Vi pakkede derefter sammen og kørte mod dagens egentlige udflugtsmål Cap de Formentor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar