torsdag den 20. juli 2017

Hjemme igen

Så er vi hjemme igen efter en vidunderlig ferie på Mallorca. Vi var så heldige, at vi kunne have lejligheden lige indtil det var tid til at flyve i lufthavnen. Det betød at vi havde masser af tid til at spise morgenmad, pakke og bade. Vi nøjes med at bade i pools'ne da havet var vildt i dag.
Vi tjekkede ud og kørte fra Parque Mar ca. kl. 13.30. Vi fik afleveret bilen, det tog vist ikke en gang ét minut. Du parkerer bare, smider nøglen i en brevsprække og går.
Vi fandt ud af, at vores fly var forsinket. 40 minutter fik vi at vide, meeeen vi anede nok at det blev mere. Så vi satte os på MacDonalds, faktisk på selvsamme pladser som sidste år (!) og tog os god tid til at spise. Pigerne havde ingen problemer med at få tiden til at gå, for de løb rundt og fandt penge. Det er inspireret af os, da vi engang, af nød i Barcelona Lufthavn, måtte lede efter penge for at kunne trække en flaske vand i en automat. Det lykkedes dengang og pigerne havde også heldet med sig nu. De fandt næsten 12 € på de 12 dage vi har været afsted. Det svarer til en lille hundredekroneseddel.
Vi lettede ca. kl. 18.15, godt 1 1/2 time forsinkede (!) og fløj hjem uden problemer. Ingen syge børn denne gang.
Vi ramte vores hoveddør kl. 21.45 og har i skrivende stund (kl. 23.00) pakket en del ud allerede, høstet agurker i drivhuset, vasket en maskine tøj og afkalket kaffemaskinen.
Det er rart at komme hjem til et hus hvor alt ser fint ud. Vi behøver ikke engang at vande krukker, for det høvler ned! Hmmm!
Om lidt kryber vi til køjs og i morgen skal vi være praktiske inden Sommerferie del 2 begynder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar