fredag den 7. juli 2017

Hæklet bikinitop

Mens vi har været i sommerhus, har jeg hæklet en bikinitop til hver af pigerne. Jeg fandt en opskrift på nettet og fik købt noget bomuldsgarn i råhvid. Jeg fandt nogle glasperler hos min mor som jeg monterede på stropperne. Mille ville gerne have "bling" på sin top, så jeg syede tre "diamanter" foran. 
Bikinitoppene var nemme og sjove at hækle og tøserne blev superglade for dem. De er ikke beregnet til at gå i vandet i, men mere til at bruge til et par shorts på en varm dag. Og, vi regner sandelig med at få masser af varme dage, da vi snart rejser til Mallorca. 

Opskrift: Gratis opskrift fra Familiejournalen (http://www.familiejournal.dk/haandarbejde/haekleopskrifter/haeklet-strandsaet-til-piger)
Model: "Hæklet bikinitop"
Størrelse: Str. 10-12 år
Garn: 50 g. Mandarin Petit bomuldsgarn. 
Hæklenål: 2.5
Sværhedsgrad: Nem

Ingen kommentarer:

Send en kommentar