søndag den 23. juli 2017

Nordjylland


Så har vi påbegyndt Sommerferie del 2. Efter at have brugt fredagen på at vaske, pakke om, handle samt besøge min far og Edda, kørte vi i går formiddags afsted mod Nordjylland i Mazdaratien. Vi hentede først Rasmus' mor og derefter min mor og så gik turen over Fyn. Vi ville holde frokostpause på vores sædvanlige sted ved den Ny Lillebæltsbro, men der var alle pladser optaget. Derfor kørte vi videre til Naturcenter Hindsgavl ved den gamle Lillebæltsbro. Her var der masser af bord/bænkesæt, legeplads og toiletfaciliteter. Et fint sted at holde pause.
Derefter kørte vi direkte til vores lejede sommerhus i Slettestrand ved Jammerbugten, hvor vi ankom sidst på dagen. Efter en kop kaffe kørte Rasmus og jeg til Fjerritslev og provianterede til de næste par dage.
I dag var vejret mildest talt ikke ret godt. Det regnede det meste af tiden. Men vi kørte en tur i nærområdet, først ned til stranden, hvor den karakteristiske skulptur af Krabben står. Også nogle fine fiskekuttere lå på stranden.
Derefter kørte vi videre til det hedengangne Svinkløv Badehotel, der jo nedbrændte i september sidste år. Der nu intet andet tilbage end et stort hul i klitterne. Hotellet skal dog genopføres og forventes færdigt i 2019.
Derefter kørte vi ud til det område der kaldes Svinklovene (fordi klitterne ligner svine-klove fra vandsiden). Et utroligt smukt og kuperet klitlandskab. Vi gik en tur ned til vandet og samlede sten og muslingeskaller inden vi kørte videre. Vi rundede Grønnestrand inden vi vendte næsen hjemad. Pga. af regnen spiste vi frokost i sommerhuset. Senere på eftermiddagen hyggede vi os med pandekager og spillet Kastegris, som vi blev helt bidt af.
Birthe, min mor og jeg gik en god tur i det smukke naturområde tæt på sommerhuset inden vi lavede aftensmad.
I morgen håber vi på bedre (tørrere) vejr og satser på at køre en tur sydover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar