tirsdag den 11. juli 2017

Sejltur langs kysten


dag har vi været på en 2 1/2 timers sejltur langs kysten med selskabet Starfish. Vi har både sidste år og i år set dem sejle forbi vores lejlighed. Og i dag var det så os selv der kunne se vores altan fra søsiden. Vi steg på båden ca. 10 minutters gang fra hvor vi bor og sejlede sydpå langs den smukke kyst og ind i flere af de fantastiske bugter (Cala'er), som der er så mange af her. 
Ved Cala Mondrago gjorde båden et 45 minutters badestop og så blev der ellers badet til den store guldmedalje. 
Se en video fra badeturen HER
På sejlturen tilbage stod pigerne og jeg ved rælingen og nød søgangen og bøljesprøjtet og så var jeg sørme så heldig at se en flyvefisk i aktion. 
Det var en superfed tur med Starfish og det kan helt klart anbefales. 
Da vi kom tilbage til lejligheden fik vi lidt at spise og især drikke. Der går noget vand til her i varmen. Vandet i hanerne er udrikkeligt, altså det er ikke farligt at drikke, det smager bare ad H til, så vi slæber vand hjem i lange baner. Heldigvis er det til at betale. Man købe 5 liter vand for ca. 0,5 euro.
Vi gik derefter i poolen hvor vi badede i godt og vel 1 1/2 time inden vi kørte i Eroski for at proviantere. Vi købte bla. drikkevarer (vi er ved at smage os igennem hylden med rosé og er nået til variant nr. 4) og mad til et par dage. Aftenens menu bestod af Nachos med kylling, chili, salsa, guacemole, creme fraiche og en kold øl. Et sikkert hit hver gang. 
Efter maden gik pigerne og Rasmus i Den Blå Gade (raller-gaden) mens jeg fik lov at blive hjemme på altanen med hækletøj og vin. 
NB: hvis I undrer jer over de mange selfier, så er det fordi jeg har medbragt den selfiestick jeg købte for 1£ i Glasgow, da min mor og jeg var i Skotland i maj. Den virker supergodt og er sjov at bruge. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar