onsdag den 12. juli 2017

Strandtur

I morges løb Rasmus og jeg en tur igen. Denne gang lidt længere end sidst, nemlig fem kilometer. Det er en meget smuk rute vi løber, først af en meget kuperet sti ned til marinaen og derefter rundt langs marinaen, som ligger i en bugt (Cala). Vi forsøger at komme tidligt afsted, da det hurtigt bliver meget varmt. Næste løbetur er fredag morgen.
Da vi kom tilbage lavede vi morgenmad og forberedte en madpakke, da vi ville på strandtur til Cala Mondrago. Det var ved den strand vi badede fra båden i går.
Vi kørte dertil i bil (det tog vel 15-20 minutter) og parkerede på en tilhørende P-plads for 5€. Så tog vi alle vores pakkenelliker og gik ned til stranden. Selv om klokken kun var omkring 10, var der ved at være udsolgt af liggestole og parasoller. Vi var dog heldige at få fat i fire liggestole til den nette lejesum af ca. 32€. Pengene var dog godt givet ud, da det gav os en god base de næste par timer. Vi badede på livet løs i det lækre, klare vand og solede os til vi ikke orkede mere.
Der kom flere og flere mennesker som dagen skred frem, men der var plads til alle synes jeg.
Omkring kl. 15.30 pakkede vi sammen og kørte hjem. Her hoppede vi alle fire i poolen inden jeg lavede pizzaer og salat til aftensmad.
Pigerne gik derefter ned og købte en is og så et trylleshow på scenen ved poolen. Der er et par timers underholdning hver aften af svingende karakter. Jeg selv gik kold og måtte have en lur mens Rasmus ryddede af.
Resten af aftenen tilbragte vi på altanen i den varme sommeraften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar