fredag den 25. august 2017

Klodsmajor!


I sidste weekend var vi til et brag af en familiefest i Ribe hos min tante og onkel i anledningen af deres sølvbryllup. Vi hyggede os rigtig meget sammen med familien og kom først hjem til vores Airbnb-lejlighed (stor succes med det!) midt om natten.
Rasmus og jeg var pivseje og stod tidligt op næste morgen for at løbe en tur i smukke Ribe. Vi havde begge to kvalme og hovedpine, men det var superhelende at løbe en tur.
Vi løb forbi min farmor og farfars gamle hus på Terpagervej, ned ad Tangevej forbi sygehuset, forbi stationen og rundt i parken. Derefter løb vi ned til Domkirken og en tur rundt om den. Vi løb ad Skibbroen og fandt en sti rundt og Riberhus, hvor vi vinkede godmorgen til Dronning Dagmar. Vi løb derefter gennem byen og forbi Hotel Backhaus, hvor vi hilste på Tina og Leah gennem vinduet, de sag og spiste morgenmad. Vi løb den sidste kilometer ned mod vores lejlighed på Seminarievej og 20 meter før ankomst vrikkede jeg om på min venstre ankel. Kombinationen af en kantsten og et splitsekunds uopmærksomhed (hun skulle rode i sin løbebæltetaske) og så lå jeg der!
Jeg kunne hurtigt mærke, at der intet var brækket denne gang, men djævelsk ondt gjorde det! Foden hævede hurtigt op og blev mere og mere blå.
Vi købte noget kølende gel og et støttebind til mig og forsøgte dermed at begrænse skaden.
Jeg valgte de efterfølgende to dage at følge RICE(M) princippet nøje (Rest-Ice-Compression-Elevation-(Mobility)) og lå med foden højt hævet iført skiftevis is og støttebind. Det er lykkedes mig at begrænse hævelsen, men foden er blå fra midten af skinnebenet og godt ud på foden. Jeg kan godt gå på foden (langsomt) og tilmed cykle. Men løbe kan jeg vist pt. ikke. Det piner mig mægtigt, da jeg jo dels har et princip om at løbe tre gange om ugen (og har overholdt det hele 2017) og dels at jeg skal løbe DHL på torsdag i næste uge. Jeg er helt grædefærdig over at jeg formentlig ikke kan deltage. Heldigvis har Rasmus lovet at være stand in for mig.
Goddammit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar