mandag den 18. september 2017

Copenhagen Half Marathon 2017


Årets halvmaraton for mig blev noget af en oplevelse.
Løbet startede ud i fint efterårsvejr med solskin og vindstille. Starten gik ved Fælledparken kl. 11.15.
Turen gik rundt i København og Frederiksberg og jeg har deltaget 3-4 gange før.
Jeg var godt løbende, og hvis jeg kunne holde mit tempo hele vejen, ville jeg slå min egen personlige rekord.
Sus og Mille heppede på mig sammen med Jens Erik ved 17 km. Der regnede det ikke, men det lynede og tordnede længere fremme på ruten. Mellem 17 og 18 km lukkede sluserne op. På ingen tid blev alle totalt gennemblødt, og der var klart vand på vejbanen.
Det gik dog helt amok på selve opløbsstrækningen, hvor der var regulært oversvømmet med iskoldt vand iblandet hagl.
Jeg løb så hurtigt jeg kunne og passede målstregen i ny bedste tid, så jeg er meget tilfreds med mit løb.
Afslutningen var kaotisk med vand og mudder overalt, og jeg havde løbet i vand til cirka midt på skinnebenene.
Mille og Sus fik også gennemblødt tøj og sko, så alle fik en oplevelse med hjem.
Det sidste billede er fra Belingske's hjemmeside www.b.dk, hvor de har langt et billedgalleri ud med billeder fra løbet. Minsandten om jeg ikke er midt på billede 14. Jeg ser heldigvis glad og kampklar ud!
Alt i alt en kæmpe oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar