fredag den 15. september 2017

Dejlig morgen


Åh, jeg har bare haft en skøn morgen i dag! Jeg følte mig frisk og udhvilet, da jeg stod op og både unger og mand var ret medgørlige. Jeg synes også, at vi havde en rigtig hyggelig morgenmadsseance og da vejret var superflot (stor kontrast til gårsdagens skybrudslignende tilstande), glædede jeg mig til cykelturen på job.
Undervejs passerede jeg Holbækmotorvejen og glædede mig over, at det ikke var mig der sad i den tresporede motorvejskø. Næh, i stedet fik jeg sol på næsen og vind i håret (hurra for Hövding) samt pulsen op til god musik (i det ene øre).
Jeg har endnu et par uger tilbage af den gode, kommunale arbejdstid der gør, at jeg har tidlig fri om fredagen. Så, om få timer er arbejdsdagen slut og jeg vil tage jernhesten hjem igen. På vejen tager jeg et smut i svømmehallen og snupper et par baner brystsvømning.
Weekenden byder på masser af dejlige aktiviteter og samvær. Maja skal sove hos en veninde og Mille får til gengæld en veninde på besøg inkl. overnatning hos os. Helt tilfældigt er begge veninder nok de veninder de har haft i længst tid, lige siden de første år i børnehaven.
Lørdag får vi gode venner på besøg og søndag skal Rasmus løbe Copenhagen Halfmarathon, den seje mand! Maja skal til volleystævne i Glostrup, så søndagen bliver i sportens tegn.
Jeg går rundt med et konstant smil på og synes at livet er skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar