søndag den 3. september 2017

Hvad skoreolen gemte

I denne weekend har vi været et smut i vores skønne sommerhus. Vi skulle lige have klaret en børnefødselsdag, springgymnastik og et motionsløb, før vi midt på eftermiddagen lørdag kunne køre på landet. Sommerhuset var som altid indbydende og vi fandt hurtigt hver sin beskæftigelse. Nogle ude, nogle inde.
Om søndagen var eneste ting på programmet en tur til Svanholm, som afholdt Høstmarked. Det er altid en god oplevelse at besøge Svanholm og få et indblik i et Økokollektiv og dets beboere.
Da vi kom hjem opdagede vi, at vi selv havde en uventet beboer i sommerhuset. Maja opdagede pludselig, at der lå en flagermus under vores skoreol i entréen! Først troede at vi hun lavede fis med os, men den var sørme go' nok! Desværre (eller heldigvis?) var den lille krabat stendød.
Vi har simpelthen ikke den fjerneste idé om hvordan og hvornår flagermusen er endt der. Det forbliver et mysterium. Men vi fik så lejlighed til at studere det fascinerende væsen tæt på. En lillebitte mus på vinger, vel ikke mere end fire centimeter lang og ret nuttet.
Vi "begravede" den derefter i haven (i en busk).
Jow, det er ikke småting vi oplever på landet. Lige da vi ankom i lørdags, hoppede en hare fornærmet ud af vores have. Det er udemærket for vores københavnerunger at opleve noget natur. Det med flagermusen er der med garanti ingen af deres klassekammerater der kan toppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar