mandag den 4. september 2017

Nyt job!

Jeg har fået nyt job pr. 1/10-17! Sgu! Sådan lige pludseligt og huhej vilde dyr!
Sidste fredag eftermiddag læste jeg et spændende jobopslag (som var blevet opslået samme dag) som jeg selv synes jeg matchede næsten 100%. Det var tillige et sted, hvor jeg før havde tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at arbejde. Så, jeg spekulerede som en gal hele weekenden og tirsdag fik jeg sendt en ansøgning afsted.
Jeg blev ringet op samme dag og blev indkaldt til jobsamtale dagen efter. Jobsamtalen gik rigtig godt og torsdag formiddag blev jeg tilbudt stillingen. Da torsdag jo var den sidste dag i måneden, var det jo også den dag jeg skulle sige op til min leder. Så det gjorde jeg! Jeg har aldrig prøvet at sige op før, så jeg måtte google "hvordan siger man op".
Det var ikke særligt sjovt, men min leder var meget forstående. Fredag morgen fik mine nærmeste kollegaer det at vide, de blev noget overraskede. Jeg tænker, at de havde tænkt som jeg selv, at jeg ville blive i kommunen forever.
Men nej, nu skal jeg være IT-supporter hos den private virksomhed Schultz. Schultz ligger i det centrale Valby, så jeg får tilmed en smule kortere til arbejde (ca. 5 km).
Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget og vil nu bruge den sidste måned på Frederiksberg til at tilrettelægge alt således, at en ny kan tage over efter mig.

1 kommentar:

  1. Tillykke Sus, det lyder spændende. Held og lykke ��

    SvarSlet