mandag den 2. oktober 2017

Første arbejdsdag i Det Private

Så er min første dag på min nye arbejdsplads veloverstået. Det er gået supergodt og jeg har en rigtig god mavefornemmelse med det hele.
Jeg mødte ind kl. 09 og startede med at spise morgenmad med mit nye team. Jeg havde taget en "lille" ting med til dem til morgenkaffen, nemlig en romkugle på godt og vel 1 kg! Da jeg var inde og besøge teamet for nogle uger siden, nævnte en af dem (i sjov) at de rigtig godt kan lide kage, når der starter en ny kollega. Især romkugler! Så jeg havde fået min lokale bager til at kreere en monsterstor en af slagsen. De tog rigtig god i mod min lille gimmick og vi fik da også smagt på den. Mums!
Efter morgenmaden var der en masse praktiske ting der skulle i orden: udlevering af telefon og PC samt opsætning af begge dele, foto til IDkort, en snak med HR omkring lønforhold, kantineordning, personaleforening og andre gode ting. Derefter var det blevet tid til en rundvisning i bygningen, hvor jeg fik lejlighed til at hilse på en masse andre kollegaer. Da vi kom til Salg & Marketing kunne jeg ikke dy mig og spurgte, om der mon var en Mikkel i denne afdeling. Det var der ikke, svarede de undrende. Jeg måtte så forklare, at min mand synes, at jeg har gang i så mange forandringer for tiden og havde fået mig til at love, at jeg ikke ville stikke af med Mikkel fra Marketing. De kunne dog tilbyde mig en Michael fra Marketing...
Sidst på dagen fik jeg et par timers intro til et IT-system, som jeg kommer til at arbejde i dagligt.
Således beriget med mange informationer og gode grin OG en smuk buket blomster, tog jeg glad og fro hjem. Her ventede endnu en meget smuk buket fra min familie i Korsør.
Jeg er glad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar