søndag den 15. oktober 2017

Road Trip - Bremen

Vi har forkælet os selv med at holde en hel uges efterårsferie. Og, i anledningen af vores forestående kobberbryllupsdag, tager vi til Kærlighedens By, Paris. Vi har besluttet os for at køre derned i Audien. Vi har før været på Road Trips, men aldrig så langt væk.
Vi var til fødselsdag i Korsør i går og overnattede hos min mor. Vi kørte fra Korsør i morges ved 09.30tiden og gjorde et proviantstop i indkøbscenteret Scandinavien Park lige efter vi kørte over grænsen til Tyskland. Derefter gik turen videre uproblematisk. Der var ganske vist en del vejarbejde på Die Autobahn, men trafikken gled fint afsted.
Vi ankom til vores første destination, Bremen, ved 15.30tiden. Vi havde booket et hotelværelse på Ibis Styles i Bremens gamle bydel Altstad. 
Efter en kop kaffe på hotelværelset gik vi ud i byen. Vi så hele to seværdigheder fra UNESCOS Verdensarvsliste, nemlig det gamle gotiske rådhus samt statuen af byens beskytter Roland. Vi så også den smukke, gotiske domkirke og statuen af Stadsmusikanterne (fra Brdr. Grimms eventyr).
Derefter gik vi ned til floden Weser og nød det flotte, lune solskinsvejr (23 grader). Vi satte os på fortovsrestauranten Feldmanns, hvor vi bestilte aftensmad. Maden var virkelig god og humøret var højt.
Efter maden gik vi endnu en runde inden vi gik tilbage til hotellet. Nu slapper vi af inden turen går videre i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar