mandag den 16. oktober 2017

Road Trip - Neufchâteau

Rasmus og jeg havde sat vækkeuret til kl. Tidlig og snørede løbeskoene og løb en 5 km morgentur langs floden Weser. Da vi kom tilbage til hotellet, sov pigerne stadig. Vi fik dog purret dem op og vi spiste en god morgenmad inden vi tjekkede ud. Vi tankede benzin inden vi kørte mod vores næste destination i Belgien. Vi gjorde et hurtigt frokoststop efter godt og vel tre timers kørsel, hvorefter jeg overtog rattet. Man skal have tungen lige i munden når man kører på strækninger med fri hastighed.
Det lykkedes mig at køre ind i Belgien uden at opdage det. Ingen grænsekontrol eller blot en antydning af en landegrænse. Vi opdagede det først da vi fik en SMS'en "Velkommen til Belgien". Vi holdt en kort WCpause og Rasmus kørte det sidste stykke af en bulet og hullet motorvej over Ardennerne inden vi ankom til vores hotel i den lille by Neufchâteau.
Hotellet ligger lige ved en lille fin sø og Rasmus og jeg besluttede os for at løbe endnu en tur (vi kan ikke nå det i morgen), nemlig tre gange rundt om søen. Det var hårdt, men også lækkert efter mange timer i bil.
Ved 19tiden gik vi i hotellets restaurant og spiste aftensmad. Vi var noget på Herrens Mark, da de kun havde menukort på fransk. Ingen af dem talte engelsk og vores franske er meeeget beskedent. Men det lykkedes os, ved hjælp af fagter, Google Translate og logik, at få bestilt. Rasmus valgte Fois Gras til forret. Med tilhørende chutney, rosinbrød og andre mærkværdigheder. Vi andre holdt os til suppe!
Efter maden gik vi på værelset og slappede af. Vi skal tidligt op i morgen og afsted til vores sidste destination - Paris!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar