torsdag den 19. oktober 2017

Road Trip - Paris dag 03

Rasmus og jeg startede dagen med at løbe en morgen tur i den smukke park Jardin du Luxemburg. Det var mange andre løbere i alle tempi. Jeg kunne godt mærke, at vi dels har gået mange kilometer og gået meget på trapper de sidste par dage. Og, ikke mindst, løbet 3 x 5 kilometer i tre forskellige lande på 4 dage! I har jeg forøvrigt gået 22.000 skridt, svarende til 17,6 km. 
Efter bad og morgenmad tog vi Metroen til shoppingcenteret Les Halles, hvor vi shoppede et par timer inden vi gik over til Pompidoucenteret, som jo er kendetegnet ved at have "vrangen ud".
Vi tog derefter en metro hjem og oplevede flere spillemænd undervejs. Det vildeste var dog et regulært symfoniorkester med kontrabas og hele moletjavsen!
Vi stod af på "vores" station Saint-Sulpice og satte os på en café på Rue Madame og spiste frokost. Der var nok at se på i det pulserende gadeliv - chikke (og mindre chikke) pariserinder, hasarderede parkeringer, fede biler og meget andet.
Derefter købte vi atter nogle lækre kager med hjem, som vi spiste i lejligheden. Efter et par timers fri leg og spisning af aftensmad (hjemmelavet pizza) gik vi et smut i p-kælderen og klappede Audien inden vi tog metroen til Sacre Cæur.
Vi var et smut inde i den smukke kirke og nød også den flotte udsigt over byen. Dagens sidste stop var ved Moulin Rouge, hvor der var luv og glade dage. Vi tog derefter metroen hjem igen og hyggede os, her den sidste aften i Paris. Det føles allerede længe siden vi var i Bremen. Men vi har sørme også oplevet meget siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar