mandag den 2. oktober 2017

Sæsonåbning i Vinterbadeklubben


I går var der sæsonåbning i min vinterbadeklub. Det er klubbens 4. sæson og min 3. som medlem. Der er sket ufattelig meget siden klubben blev stiftet. Da jeg startede i februar 2015, badede vi inderst i Hvidovre Havn og klædte om i lånte/ lejede lokaler hos Hvidovre Sejlklub. Her var der også en lillebitte sauna, hvor vi klemte os sammen. 
Sidste år fik vi vores eget lille Søbad for enden af sydmolen i Hvidovre Havn. Og i år kunne foreningen endelig tænde for den store, flotte sauna der har været undervejs længe. 
Sæsonåbningen tiltrak mange medlemmer, og tilskuere, borgmesteren holdt tale og pressen filmede og tog billeder. En rigtig fin start på vinterbadesæsonen. Bagefter hoppede i det 13 grader varme (kolde) vand og gik derefter i saunaen. En fantastisk oplevelse! Det glæder jeg mig til gentage hurtigst muligt. 
TV2 Lorry var forbi og lavede en reportage som kan ses her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar