tirsdag den 21. november 2017

Kobberbryllupsdag


I dag har Rasmus og jeg været gift i 12 1/2 år og har dermed jo kobberbryllupsdag. Vi har valgt, at vi ikke vil holde "noget". Hverken en fest eller morgenbord, nej vi valgte i stedet at tage til Paris med ungerne i uge 42, hvor vi havde en fabelagtig tur.
I lørdags var vores familie så søde at fejre os med gaver og kobberremedier i lange baner. I dag, på selve dagen, havde vi taget fri for at kunne bruge dagen sammen. Efter at have sendt pigerne i skole, trak vi i løbetøjet og løb 10,5 km i den smukke, frostklare morgen. Jeg satte forøvrigt personlig rekord på 10 km, så det var en god tur.
Efter løbeturen pakkede vi badetøjet og tog i Frederiksberg Svømmehals kurbadsafdeling, hvor vi nød massagestole, saltvandsbassin, dampbad, boblebad og saunagus (x2) i to timer inden vi kørte til Café Sokkelund og spiste en utrolig lækker frokost. Derefter kørte vi til Spinderiet i Valby, hvor vi shoppede en smule inden vi kørte hjem igen.
Aftenen har vi brugt på at stemme (naturligvis) og så har vi spist tapas og drukket bobler mens vi har fulgt valget i TV.
Nu lakker en skøn kobberbryllupsdag mod enden, men vi har aftalt, at vi også napper sølvbrylluppetsdagen tirsdag d. 21. maj 2030.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar