mandag den 20. november 2017

Mille 11 år
I dag er vores skønne Mille fyldt 11 år. Vi startede allerede med at fejre hende i lørdags, hvor familien kom til brunch. I dag vækkede vi hende med flag og sang og så spiste vi nybagte vafler til morgenmad og gav hende gaver. Efter skole havde hun pigerne fra klassen med hjem. De fik nybagte boller og varm kakao med flødeskum. Resten af eftermiddagen gik med agurkstjernekonkurrence, pakkeleg, stopdans og til sidst saft og kage. Det er en livlig flok sådan nogle 11 årige piger synes Gammelmor og Gammelfar, men de hyggede sig gevaldigt.
Til aften tog vi indtil Frederiksberg, hvor vi, efter Milles ønske, spiste aftensmad på en restaurant med Running Sushi. Kun Maja havde prøvet det før, men vi andre blev også hurtigt fans. Tænk sig at sidde ved bordet og så kører der, bogstaveligt talt, den lækreste mad lige forbi dig. Og du åbner bare lugerne og spiser løs. Og det gjorde vi, skal jeg love for!
Mille har haft en herlig fødselsdag og stråler af glæde.
Vi kigger på hende og tænker tilbage til den nat for 11 år siden, hvor vi var så heldige at få hende. Hun er simpelthen bare en solstråle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar