onsdag den 1. november 2017

Ny PREfter at være kommet godt ovenpå igen efter min forstuvning, løber jeg igen tre gange om ugen. For at kunne få hele logistikken til at gå op, bliver den ene tur af og til en kort, men hård interval på løbebånd i kælderen. Ca. en gang om ugen løber jeg hjem fra arbejde. Fra mit nye arbejde er der fem km, så det er en fin tur.
I dag skulle vi ind til min far i Nyhavn efter fyraften og jeg ville løbe derind. Der er ca. syv km fra mit arbejde og derind. Jeg havde dog forberedt mig (mentalt og via Google Maos) på at forlænge turen til en 10 km, da det er længe siden jeg har løbet en lang tur.
Allerede fra de første skridt kunne jeg mærke, at det ville blive en god tur. Jeg løb fra Valby forbi Carlsberg, over broen ved Fisketorvet og ind af Islands Brygge. Jeg fortsatte via Christianshavn og rundede Operaen, hvorefter jeg løb over Indehavnsbroen og løb i kvarteret omkring min fars lejlighed. Jeg følte, at jeg kunne løbe for evigt. Jeg stoppede dog efter 14 km, som er mere end tre km længere end den hidtidige længste distance jeg nogensinde har løbet.
Det var SÅ fedt og første gang jeg har følt, at jeg var flyvende om så må sige.
Tiden er ikke bragende, men der er mange forhindringer når man løber tværs gennnem København i myldretiden: røde lys, glatte brosten, fodgængere og cyklister i tusindvis, turister der står midt på fortovet med kufferter, hunde i lang snor, store vandpytter, tvillingeklapvogne o.m.a. Men jeg nød det hele og smilede hele vejen. Byen er smuk med al dens lys synes jeg.
Jeg er megatilfreds og glad (og øm hist og pist).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar