onsdag den 29. november 2017

Rekord november

Så er november ved at være forbi og det har været en rigtig god løbemåned for mig, hvilket også kan ses på mine løbesko. Jeg har simpelthen slidt hul i dem. Jeg er lidt gnaven over det, for jeg købte dem i marts måned i Sverige. Det er egentlig lidt mærkeligt, for jeg har ikke slidt hul på et eneste par løbestrømper.
Nå, men de bliver i hvertfald også brugt flittigt! Her i november 2017 har jeg sat tre personlige rekorder: længste distance (14 km), hurtigste 10 km (55:49 min) og flest løbskilometer på én måned (100,7 km).
De to første rekorder kom "af sig selv". Den sidste løb jeg målrettet efter, da jeg i weekenden så, at jeg på det tidspunkt var oppe på 85 km. Jeg løb derfor hjem fra arbejde både i går og i dag. I går med en solid omvej så turen blev på 10 km og i dag den lige vej hjem på lige over 5 km.
Jeg synes nu, at jeg kan være bekendt at kalde mig for "en løber".
Rasmus har købt løbeur til mig, som jeg fik i går. Jeg har ellers ikke helt villet have et, da jeg på en måde har syntes at det er "profudstyr". Men jeg er glad for det kan jeg mærke.
Jeg har ingen ambitioner om at løbe hverken halv- eller helmarathon. Jeg tænker, at jeg forlænger mit nytårsforsæt og fortsætter med at løbe tre gange om ugen. Det er jo lykkedes mig siden nytår, bortset fra de tre uger i august/september, hvor jeg havde forstuvet min ankel. Løb er en meget tilgængelig sport, som kan dyrkes året rundt. Se bare, hvem skulle tro at november var en god løbemåned?
Jeg glæder mig allerede til næste løbetur, som er planlagt til lørdag morgen sammen med Rasmus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar