mandag den 4. december 2017

Ugly Christmas Sweater

Fredag d. 15. december er det National Ugly Christmas Sweater Day og det har nogle fra min arbejdsplads opfordret til at vi deltager i. Derfor synes de at alle, der har lyst, skal møde på arbejde den fredag iført en grim julesweater. (Ps: er alle julesweatere ikke pr. definition grimme?)
En del kollegaer har købt deres sweatere, men jeg tænkte at jeg ville lave min egen. Jeg havde også en idé, som jeg havde set på nettet.
Jeg ville lave en julesweater med et rensdyr med røde julekugler. Jeg købte derfor en sweater i Genbrugen til 35 kr, en rød næse med lys i Søstrene Grene og noget filt i en hobbyforrretning. Julekuglerne havde jeg på lager.
Derefter frihåndstegnede jeg alle delene på madpapir, overførte tegningerne til filt og klippede derefter stykkerne ud. Og så opstod mit problem! For jeg gaaad ikke sy alle delene på, specielt fordi jeg havde været så smart at købe en pailletsweater! Så jeg tænkte, at det måtte bære eller briste og fandt min elskede limpen (denne) frem.
I løbet af no time havde jeg limet alle delene på og kun kuglerne skulle sys på.
Jeg er meget tilfreds med resultatet, men er lidt spændt på, om den er for fræk til min nye kollegaer (jeg har endnu ikke rullet hele min personlighed ud endnu. Det er bedst at lukke den ud i små doser tænker jeg…).

1 kommentar: