mandag den 1. januar 2018

Jul & Nytår 2017

Nu lakker en forrygende juleferie mod enden. Vi har simpelthen nydt hvert sekund i herlig selskab med familie og venner.
Vi fejrede jul i hos min mor i Korsør, sammen med min far, mine søstre og deres mænd og børn. Vi havde en rigtig dejlig aften med skøn mad og mange, gode gaver til alle.
1. juledag var vi til julefrokost hos Birthe i Slagelse. Her hyggede vi os sammen med Familien Funder og Rasmus' fætter Martin og Birthe, som har lavet dejlig mad til os.
2. juledag stod vi tidligt op, pakkede et par tasker samt Edda og kørte i sommerhuset. Ikke længe efter kørte vi derefter til Ølsted, hvor min faster og onkel holdt julefrokost. Rigtig dejligt at være sammen med dem og mine fætre samt søskende og forældre.
Vi tilbragte derefter de næste par dage i sommerhus, hvor vi lavede så lidt så muligt. Det føles som en tur i opladeren for os alle fire.
Fredag kørte vi hjem igen, da vi skulle forberede til Nytårsaften, som skulle holdes sammen med venner hjemme hos os. Vi fik i løbet af de næste par dage handlet, gjort rent og kokkereret, så vi var klar til en festlig Nytårsaften. Det blev det også og vi var 17 glade mennesker der hyggede sig til langt ud på natten. Alle havde bidraget til maden, som blev til en fantastisk treretters menu flankeret af velkomstdrink, champagne og kransekage og natmad.
Nytåret blev skudt ind på behørigvis med masser af raketter, krudt og røg.
I dag har stået på oprydning i slow motion. Rasmus og jeg tog dog på en times cykeltur i det friske vejr. Skønt at få noget vind i håret.
Vi er nu klar til 2018, som jeg er sikker på bliver (endnu) et fabelagtigt år med mange dejlige oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar