fredag den 5. januar 2018

RefleksdamenJeg cykler til arbejde langt de fleste dage. Også når det regner, blæser og som nu, hvor det er mørkt når jeg cykler på arbejde om morgenen og ditto når jeg cykler hjem igen. Jeg er meget bevidst om, at sigtbarheden er meget dårlig på denne årstid og at man som cyklist er en blød trafikant. Så sent som i går overværede jeg en cyklist blive påkørt af en bil. Umiddelbart skete der ikke noget alvorligt, men hun væltede og hendes ejendele fløj til højre og venstre. Både cyklisten og bilisten var meget chokerede. Bilisten sagde "jeg så dig overhovedet ikke".
Som man kan fornemme på nedenstående billeder, går jeg meget ud af at blive set. Jeg har reflekser overalt. Ikke kun på mit tøj, men jeg har også købt en slags refleksvest som hurtigt kan spænde på. Mit sidste nye køb er et par skoovertræk, da jeg var træt af at få kolde og våde fødder. Dem valgte jeg også i refleksmateriale. Sidst men ikke mindst, har min Hövdingcykelhjelm også et stort refleksfelt bagpå.
Ja, kønt er det ikke, men jeg er nok ikke så nem at overse i vintermørket. Og det prioriterer jeg. Sammen med godt lys på cyklen.
Det bliver unægtelig noget nemmere at cykle til sommer og det glæder jeg mig til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar