søndag den 4. februar 2018

Julegavetur til Lalandia

Det er rigtig svært at finde på en god julegave til pigerne. Derfor har vi flere gange givet dem en oplevelse i stedet. Sidste år var det Flying Super Kids, et andet år en tur med Oslobåden og vi har også før givet dem en tur til Lalandia. Og sidste år gentog vi succesen og gav dem endnu en tur til Lalandia.
Vi havde taget fri fra skole og arbejde fredag og kørte hjemmefra omkring kl. 09. Vi satte kursen mod Vordingborg, hvor vi spiste brunch på en café.
Derefter gik vi over på det store borgområde og kiggede nærmere på Gåsetårnet. Et meget imponerende og smukt tårn fra 1300tallet. Vi besluttede, at vi ville komme igen en anden dag og hvor vi har god tid til at udforske både tårn og museum.
Vi brugte lidt tid på at shoppe i Vordingborgs (ret lange) gågade inden vi kørte mod Rødby.
Vi tjekkede hurtigt ind og fandt vores feriehytte. Vi pakkede ud og greb derefter badetøjet og så badede vi alt hvad vi orkede de næste par timer.
Tilbage i hytten åbnede vi en flaske rødvin og lavede flæskestegssandwich til aftensmad. Derefter fredagsslik (efter en hel måned afsavn: Slik- og Kagefri Januar) og X-Factor. Så er børnefamilien glad.
Lørdag morgen løb Ras og jeg en frisk morgentur på diget langs Østersøen. Efter morgenmaden smuttede pigerne i Monky Tonky Land mens Rasmus og jeg gik på kaffebar.
Om eftermiddagen badede vi igen en masse og om aftenen bowlede vi.
Søndag tjekkede vi ud ved 11.30 tiden og så badede vi et par timer inden vi kørte hjem.
Vi har haft en helt vidunderlig weekend i Lalandia. Det ér altså et godt sted for børnefamilier synes jeg. Specielt hvis man er vandhunde som vi alle fire er.
En skøn julegave!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar