torsdag den 19. april 2018

Firmatur til Amsterdam

Sidste weekend fra jeg på firmatur til Amsterdam med 110(!) af mine nærmeste kollegaer.
Vi fløj fra Kastrup fredag formiddag og blev hentet i to busser i Amsterdam Lufthavn. Herfra blev vi kørt på virksomhedsbesøg til Amsterdam Arena, som er hjemmebane for Ajax Amsterdam. En sjov oplevelse.
Derefter blev vi kørt til vores hotel (Holiday Inn ved Rai Station) hvor vi alle fik et værelse hver.
Efter en øl i hotelbaren blev vi kørt til en skøn restaurant (De Kaas) hvor vi fik lækker mad og vin og øl ad libitum. Sidst på aftenen kørte en del af os til natklubben Paradiso, hvor vi dansede den halve nat.
Lørdag var vi på kanalrundfart og efterfølgende spiste vi frokost sammen i Amsterdam Centrum.
Derefter var der egen tid og den brugte jeg på en Segway sammen med 17 andre kollegaer. Det var supersjovt, men også udfordrende at køre i den Amsterdam’ske trafik. Dernæst tog jeg en Uber (min første) tilbage til hotellet sammen med et par kollega. Jeg fik mig et karbad og et hvil inden bussen kørte os til en ny skøn restaurant der hedder Hotel de Goudfazant og som ligger i en gammel industribygning.
Direkte efter maden tog jeg tilbage til hotellet sammen med en kollegaer. Vi havde vist ondt i håret efter fredagens eskapader...
Søndag morgen tog jeg mig sammen og løb en tur i den nærtliggende Amstel Park. Det var ren Jurrasic Park for jeg så en del eksotiske dyr, bl.a. en kænguru!
Efter morgenmaden tjekkede vi ud og en god flok tog en sporvogn ind til centrum, hvor vi shoppede.
Kl. 12.30 mødtes vi alle til frokost på restauranten Skylounge hvor vi nød den skønne, kølige hvidvin og den fabelagtige udsigt over Amsterdam.
Så kørte busserne os til lufthavnen og alt gik superfint på hjemturen. Vi landede 18.10 og 18.40 var jeg hjemme.
Det var simpelthen en fantastisk tur og jeg er lykkelig over at arbejde i et firma der investerer SÅ meget i deres medarbejdere.
Det er verdensklasse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar