tirsdag den 5. juni 2018

Christianshavnermilen

Efter en fantastisk weekend fortsatte vi stilen i går mandag. Pigerne havde fri pga. af en indeklemt fridag og jeg arbejdede hjemme.
Én mandag om måneden i sommerhalvåret afholder Amager Atletik Club Christianshavnermilen, som er et løb på 7,6 km ( en gammel dansk mil). Jeg har deltaget to gange før sammen med kollegaer. Min arbejdsplads har nemlig en løbeklub, hvor man kan deltage i forskellige løb feks. DHL, Eremitageløbet samt Copenhagen halfmarathon som jeg ogsåalle har tilmeldt mig.
I går fik Rasmus lov til at låne et ledigt startnummer og efter fyraften cyklede vi de 12 kilometer ind til Christmas Møllers Plads, hvor løbet starter fra. Vi mødtes med en kollega og løb i samlet flok. Det var et dejligt løb og det gik godt.
Efter løbet cyklede Rasmus og jeg til Islands Brygge, hvor vi tog en opfriskende dukkert fra Havnebadet. Så hentede vi noget sushi og øl og satte os midt i det pulserende byliv. Det var en hel fest, bogstaveligt talt!
Efter at have været ung med de unge, cyklede vi de 12 kilometer hjem igen.
Hvor er børnene i det her, spørger du måske?
Jo, vi er så heldige at være nået dertil, hvor ungerne kan være alene hjemme uden problemer. De har hinanden og i dette tilfælde sågar en overnattende veninde (hvis mor ER klar over, at vi var væk nogle timer). Vi stak dem 200 kr så de kunne købe noget mad og snolder og det var da også et par glade og tilfredse unger vi kom hjem til.
Livet er godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar