tirsdag den 24. juli 2018

Amager Strandpark og Dyrehaven
Da sommeren ingen ende vil tage, havde vi brug for en dukkert. Vi kørte derfor til Amager Strandpark, hvor vi slog lejr og fik badet til den helt store guldmedalje i det friske, kølige vand. Der var en fin badebro og mulighed for at svømme ud til et hoppetårn, hvor Rasmus, pigerne og jeg sprang fra. Bedstemødrene foretrak at holde hovederne ovenvande samt blive hvor de kunne bunde. Ren win win, for så kunne de passende se beundrende til, mens vi andre badutspring.
Da sulten meldte sig, hentede vi madpakken og satte os på et nærliggende bord/bænkesæt. Vi er alle meget begejstrede for madpakkekonceptet, da den altid er lige ved hånden. Det har suverænt været bedstemødrene der har stået for madpakkesmøringen og det har været til UG. Madpakken indeholder altid rigelig med madder af forskellig art. Dertil gnavegrønt samt iskoldt vand og øl. Bagefter bydes der på kaffe og kage, kiks eller slik. Det er simpelthen topdollar!
Efter maden kørte vi til Dyrehaven og parkerede ved Bakken. Herfra gik vi ud til Peter Lieps Hus og steg ombord i den Kapervogn vi havde booket til kl. 15. Vi kørte rundt i Dyrehaven den næste times tid og kusken fortalte historier fra Dyrehaven krydret med facts. Vi var også heldige at se en masse dyr, der klogeligt havde taget ophold i skyggen.
Efter turen spiste vi en stor is på Bakken, inden vi kørte hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar