fredag den 27. juli 2018

Hvidovre Strand x 2
Fredagen tilbragte vi med udgangspunkt i egen matrikel. Ungerne ville gerne have en hjemmedag og den var vi andre med på efter mange gode oplevelser de foregående dage.
Pigerne opholdt sig mest indendøre mens vi andre var lidt praktiske. Bedstemødrene var så flinke, at de ordnede haven for os.
Om eftermiddagen fik vi alle udleveret en cykel og så kørte vi til Hvidovre Strand og fik en dukkert. Her var der masser af andre badegæster. Det er SÅ herligt at vi har en strand her i byen og at den bliver flittigt brugt.
Da vi kom hjem grillede vi burgere til aftensmad og spiste Farmor og Milles lækre, hjemmelavede koldskål til dessert (1 æg og ca. 1 dl. sukker røres luftigt. Tilsæt vanille (ca. 1-1 1/2 tsk) og saften fra 1/2 citron eller efter smag. Tilsæt 1 liter kærnemælk. Voila!).
Så var det tid til kaffe, selvimporteret lösgodis og finalen i Kaste Gris. Her gjorde Mormor et utroligt come back og vandt Kaste Gris-turneringen for næsen af os andre. Således opløftede, kørte vi atter til Hvidovre Strand. Vi ville nemlig se måneformørkelsen, også kaldet Blodmåne. Det var der også andre der ville, ja, det var såmænd et helt tilløbsstykke.
Vi stillede os op på Nordmolen (med et fint vue til mit vinterbadehus) og fik til sidst øje på månen, der desværre kun kunne ses svagt gennem et tyndt skydække. Men, efterhånden som mørket faldt på, kunne den dog bedre ses tillige med planeterne Mars, Saturn og Jupiter. Vi var endog så heldige, at rumstationen ISS fløj lige forbi os (vi har en app (SkyView) der hjælper med at bestemme himmellegemerne for os).
Hjemme igen kunne vi se månen blive hvid igen i takt med at jordens skygge flyttede sig Det var en en rigtig dejlig sidste aften, vi havde sammen i denne omgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar