søndag den 8. juli 2018

Portugal - dag 01Endelig blev det sommerferietid! Pigerne har haft ferie i en uge nu og i fredags blev det også Rasmus' og min tur. Lørdag kørte vi ned med Edda til min mor i Korsør, hvor hun skal passes. Vi besøgte også Anni og John i håbet om at se deres nye baby. Han var dog ikke kommet endnu.
Resten af lørdagen blev brugt på at pakke, for søndag nat kl. 03 ringede vækkeuret og kl. 04.30 tog vi en taxa i lufthavnen.
Vi fløj planmæssigt kl. 06.35 og landede 3 timer og 15 minutter senere i Lissabon Lufthavn. Vi brugte de næste to timer (!) på at få vores bagage og hente vores lejebil. Især det sidste tog en krig. Men det lykkedes, og vi fik udleveret en Jeep Renegade med masser af plads.
Vi kørte derefter ind til Lissabon, hvor vi parkerede i et P-hus og gik på en café og spiste frokost.
Vi slentrede derefter lidt rundt i gaderne og spiste en is inden vi kørte til vores hjem de næste 12 dage.
Vi har lejet et hus via Airbnb og vi var meget spændte på, hvad det mon var for noget.
Vi mødtes med vores vært David ved den lokale Spar i landsbyen Malveria da Serra, ca. 40 minutters kørsel nordvest for Lissabon. Han fulgte os derefter af en stejl vej op af bjerget ind til en pragtfuld beliggende ejendom.
"Vores" hus har to store soveværelser, badeværelse, en stor stue og et køkkenalrum.
Foran hovedhuset ligger en 40 m2 stor pool med den flotteste udsigt. Det er kun os der bruger poolen, så det er vild luksus.
Efter en god omgang badning i poolen og solbadning, kørte vi til Cascais, hvor vi storhandlede i Lidl.
Til aftensmad lavede vi pizza, burgere og salat og efter lidt relax i stuen gik vi seng efter en skøn men lang dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar