fredag den 13. juli 2018

Portugal - dag 06

I dag sov vi forholdsvist længe inden vi alle fire stod op, tog løbetøj på og kørte de ca. 5 km ud til kysten, hvor der er gode løbeforhold. I dag løb vi ad en trægangbro, der går tværs gennem et naturområde. Op og ned ad trapper gik det. Resten af vores tur forgik med smuk udsigt til Atlanterhavet.
Vi kørte derefter hjem igen og spiste morgenmad. Efter lidt gør-hvad-man-vil-tid, smurte vi en madpakke, pakkede badetøjet og kørte ind til supermarkedet Jumbo i Cascais. Her havde vi luret at vi, for en billig penge, kunne parkere mens vi gik til den nærtliggende strand Praia da Conceição. Her lavede vi os hurtigt en lejr og var snart friske på en dukkert. Vandet var lækkert, men ret køligt. Som dagen skred frem var dette dog en fordel, da der blev meget varmt på stranden.
Ud på eftermiddagen steg vandet et par meter ca. hvert kvarter og vi kunne ikke lade være med at fnise af dem, der blev overraskede af dette og måtte springe for at redde håndklæder, sko og tasker. Ikke så få fik sågar våde buskebage.
Jeg vil skyde på, at stranden på de timer vi var der, blev halvt så bred. Men, inden vi pakkede sammen, kunne vi se, at havet igen var begyndt at trække sig tilbage.
Vi gik op med vores ting i bilen og gik så i Jumbo for at handle. Bl.a. rosé og tapas, som vi fik til aftensmad.
Vi er så heldige, at pigerne vasker op hver dag efter aftensmaden hernede. I dag var der dog lidt sure miner, da man bruger meget service til tapas. Men, de fik dog klaret tjansen.
Resten af aftenen stod på ren afslapning, alle var trætte efter en skøn dag i solen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar