søndag den 15. juli 2018

Portugal - dag 08


I dag blev vi noget overrasket over vejret, da der simpelthen kom et regulært skybrud lige da vi ville gå til poolen. Nuvel, så måtte vi jo vente lidt.
Senere blev det dog vejr til pool og tid til både leg og motion. Pigerne tog undervandsbilleder og Rasmus og jeg svømmede hhv. 1400 og 1000 meter. Lækkert.
Om eftermiddagen kørte vi til Hotel Muchaxo, hvor vi havde luret, at de ville vise finalen i VM i fodbold. Det gjorde de også og vi så derfor Frankrig vinde 4-2 over Kroatien.
Efter kampen kørte vi mod Cascais og stoppede ind ved klippeformationen Boca do Inferno.
Bagefter kørte vi ind til Cascais, hvor der var liv og glade dage. Vi satte os og så en beachvolleykamp inden vi fandt en italiensk restaurant med god udsigt. Vi spiste pizza, pasta og salat og spiste derefter dessert på strandpromenaden inden vi kørte hjem.
Som altid blev vi hilst velkommen af hunden Jack, som er meget glad for pigerne. Og omvendt. Jeg må sige, at pigernes plageri efter en hund har nået helt nye højder. Jeg forsøger at minde dem om vores lille Edda (som forøvrigt hygger sig melder min mor), men det preller lige som af.
For pigerne et det ihvertfald et stort plus at der er hunde her på Casa Caracol, hvor vi bor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar