mandag den 16. juli 2018

Portugal - dag 09


I dag har vi sørme ikke lavet meget. Altså, vi startede dagen med at være aktive og løb en 5 kilometers tur, denne gang 2 runder på træbroen + plus det løse. Det får pulsen i vejret skal jeg hilse at sige.
Derefter spiste vi morgenmad og jeg fik vasket en maskinfuld tøj i mens.
Vi fik pakket badetøj og en madpakke og så kørte vi på stranden, samme sted som sidst. Vi ankom ca. 12.15 og der var der allerede en del mennesker på stranden. Det gør os dog ikke det fjerneste, for vi etablerer vores egen lille lejr. De sidste to år vi har været sydpå, har jeg bemærket, at mange bruger et slags stort lagen/ tørklæde til at ligge på. Jeg købte sådan et til os på vej til stranden forleden, i den første den bedste rallerkiosk for 10€. Jeg kunne dog godt have ventet, for der går adskillige folk rundt og sælger dem på stranden.
Det fungerer rigtig godt og man er på den måde fri for at lægge håndklæderne direkte på sandet.
Efter et par badeture købte vi adgang til at pigerne kunne komme ud på en slags flydende legeplads et stykke ude i vandet. 5€ for 40 minutter, det var billigt synes vi og pigerne morede sig.
Ellers gik tiden med at spise madpakke, spise is, læse bog, bade, solbade og bygge sandslotte. Pigerne og Rasmus morede sig også med at grave hinanden ned i sand til knæerne.
Ellers er der nok at kigge på på sådan en strand. Der er alle typer af mennesker. Lige fra dem der er iført lange bukser og langærmede trøjer, til dem (M/K) der kun har en lille bikinibuks på.
Efter 5 timer på stranden handlede vi i Jumbo. Vi kender nu butikken og så går det lidt hurtigere. Vi måtte dog opgive at finde en agurk og stegt kylling.
Vi kørte derefter de ca. 15 minutter hjem og begyndte at lave dagens aftensmad: salat med tun og æg.
Da pigerne havde vasket op, spillede vi Kaste Gris og spiste roulade. Og det lykkedes mig endelig at komme på pointtavlen!
Til sidst gik der ren fjant i den og så gik vi i seng, godt solttrætte efter en fantastisk dag på stranden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar