tirsdag den 17. juli 2018

Portugal - dag 10
Som alle de andre dage her i Portugal sov vi til kl. ca. 07.30-08.00. Ungerne lidt længere. Rasmus og jeg lavede morgenmad, blødkogte æg, lune croissanter, ristet groft toast med tilbehør samt vandmelon. Dertil juice og kaffe. Så får vi lagt en god bund. Efter morgenmaden spillede vi Kaste Gris og sørme om jeg ikke præsterede at slå Dobbelt Grisehals, der giver 60 point. Det var nok til at sikre mig en sejr. Men Portugalsmesterskaberne er ikke over endnu, alt kan ske.
Efter morgenmaden gik vi de få meter ud til poolen og slog os ned. Der tilbragte vi hele dagen i selskab af de tre hunde, som vi virkelig hygger os med. Vi fik badet, svømmet, dykket, sprunget fra vippe og ligget på luftmadras og ikke mindst solbadet.
Jeg elsker at have tid til at læse bog, hækle og høre podcasts og her i ferien kunne det kombineres med et glas bobler og en enkelt G&T. Lækkert. 
Jeg gik først ind efter 7 timer ved poolen (vi husker solcremen) og lavede derefter aftensmad sammen med Rasmus - tortillas med salat og kylling (tror vi nok). 
Efter maden kørte vi ind til Cascais, hvor vi parkerede i et P-hus i centrum og gik derefter med Maja på jagt efter en gave til bedsteveninden. Det lykkedes heldigvis hurtigt. 
Det gjorde vores Projekt Dessert dog ikke, vi travede gader op og gader ned for at finde et sted, hvor vi kunne få dessert og kaffe. Det var ikke helt nemt. Det er en klassiker, har man ikke et bestemt sted at gå efter, ender man med vade rundt på må og få. 
Vi fik til gengæld set en masse specielle bygninger, både smukke huse og forfaldne rønner. I en pærevælling. 
Der er også meget smukke fortove her, lagt i hvide og sorte sten á ca. 5x5 cm. De kan ikke have mange arbejdsløse brolæggere i Portugal. 
Da vi var tæt på at have opgivet ævret med desserten (og én af os i mellemtiden var blevet knotten) gik vi alligevel ind i en gammel togvogn, der nu fungerede som en restaurant/ bar ved banegården. Her var godt gang i den, men vi satte os i en bås og bestilte dessert og kaffe. Pigerne fik Oreo-mousse, Rasmus og jeg fik æbletærte og et større selskab sørgede for underholdningen. De var i vældigt godt humør. En rigtig sjov oplevelse.
Vi kørte derefter hjem og da alle var trætte efter en lang dag i solen, gik vi straks i seng. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar