søndag den 5. august 2018

Dinky-uge

Sidste lørdag sendte vi jo Maja afsted på Koloni sammen med en veninde og en masse andre børn. Mille tog med bedstemødrene til Vestsjælland og dermed havde Rasmus og jeg en uge uden børn. Lidt som en Dinky-tilværelse (DINKY: Dual Income, No Kids Yet).
Jeg startede søndag morgen med at løbe halvmaraton nr. 4 og fik selskab af Rasmus på den sidste halvdel af turen. Det var hårdt, må jeg indrømme.
Mandag startede vi arbejde og mødtes efter job og købte take out og øl og satte os i Landbohøjskolens Have og nød maden. Derefter kørte vi ind til centrum, hvor jeg mødtes med en veninde i Grønnegårds Teatret, hvor vi så Misantropen. Rasmus tog på havnerundfart med en kammerat i mens. Bagefter mødtes vi igen og cyklede hjem sammen.
Grundet sommervarmen har vi overtaget Værelse 4 (ungernes telt i haven), hvor vi sover som en drøm.
Ellers har jeg forkælet mig selv med en løbestilsanalyse hos Endurance Sport og købte et par nye løbesko. Derefter spiste vi aftensmad på Kaffesalonen, hvor vi sad med en skøn udsigt over Søerne.
Fredag skyndte vi os hjem fra arbejde og kørte derefter i sommerhuset. Vi var et smut på Skibby Genbrugsplads først og derefter en kort handletur. Skønt!
I dag søndag forenes familien. Mille har vi fået med hjem i går og Maja kommer hjem i dag. Det bliver rigtig dejligt. Om en uge starter hverdagen for alvor for os alle. Det bliver nu også helt godt.
Vi er dog allerede i gang med at planlægge næste ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar