søndag den 26. august 2018

En teenager i huset


I dag fyldte vores skønne Maja 13 år og er dermed officielt teenager!
I går kom familien for at hjælpe os med at fejre den unge dame. Det er så dejligt at være sammen med familien, der nu tæller ikke mindre end 8 skønne unger, der hygger sig med hinanden på kryds og tværs.
I morges vækkede vi Maja på sengen med sang og flag og bagefter spiste vi lækker morgenmad og hun fik overrakt gaver.
Så var det sådan, at jeg havde fået fire billetter til et motionsløb i Nordhavnen - Harbour Run, så der tog vi ud og deltog i 5 km løbet kl. 10.50. Det var dejligt solskinsvejr (selvfølgeligt) og det er herligt at vi kan være fælles om at nyde et løb. Det er altid fedt at løbe over målstregen.
På vej tilbage til S-toget kom vi tæt forbi Oslobåden. Og det var superpassende, for her kunne vi så, med lidt sjov og spas, overraske Maja med gaven fra os - en snarlig weekendtur til Oslo. Hun blev heldigvis rigtig glad for gaven! 
Da vi kom hjem, tillod vi os et par timers afslapning, inden vi kørte ud os spiste indisk mad, efter fødselarens ønske, på en restaurant på Vesterfælledvej. 
Vi gik derefter et smut hen til West End, den karismatiske, Parislignende gade på Vesterbro. Pigerne spærrede øjnene op, for denne gade danner kulisse for Christoffers nyeste video (https://youtu.be/XTy8GgTEmoA)
Maja har haft en rigtig skøn weekend og er gået glad og tilfreds i seng efter hendes 1. dag som teenager. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar