søndag den 16. september 2018

Copenhagen Half Marathon 2018

I dag har Rasmus og jeg løbet Copenhagen Half Marathon! Sgu! Rasmus fik billetten i fødselsdagsgave sidste år og jeg tilmeldte mig i foråret via mit arbejde. Jeg har løbet ialt 5 træningshalvmaratoner siden april og Rasmus er, som altid i en god grundform, så vi var klar. Klar og kække nok til at give den gas både i baren, på dansegulvet og i en pølsevogn fredag nat til fest hos nogle venner.
Vi spiste en god morgenmad inden vi cyklede de 10 kilometer ind til Fælledparken. Her parkerede vi cyklerne et godt sted, afleverede vores bagage og nåede også på toilettet inden starten gik kl. 11.15. Vi havde aftalt at følges, men mindre en af os gik helt kold. I så fald, skulle den anden ikke "trækkes med ned".
Vejret var utroligt flot og ruten førte os gennem mange af Københavns og Frederiksbergs kvarterer. Overalt var der heppere og god stemning. Ved hver 4. kilometer kunne man få vand mv. og flere steder på ruten var der bands der spillede livemusik eller DJ's der spillede højt musik.
De første 12-14 kilometer gik rigtig fint, de næste par kilometer kunne jeg godt mærke, at det var en lang tur. Både det der var løbet og det der manglede.
De sidste par kilometer var "på viljen" som Rasmus sagde til mig, da jeg mærkbart var træt ved de 18-19 kilometer.
Men, det lykkedes! Vi fulgtes over målstregen i tiden 01:58:52. Vi er glade, tilfredse og stolte af vores præsentation.
Vi cyklede derefter hjem igen med megastive stænger. Resten af dagen brugte vi primært i sofaen med benene oppe.
Det var en supergod oplevelse, som jeg er så glad for at have haft sammen med Rasmus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar