søndag den 21. oktober 2018

Efterårsferie i Hornsherred

Så lakker en helt utrolig skøn efterårsferie mod enden.
Vi havde undt os selv fri hele uge 42 og besluttede os for at holde ferie i sommerhuset.
Rasmus og jeg startede ferie ret hard core ved at løbe en 1/2 maraton i Vestvolden lørdag morgen. Senere samme dag kørte Mille, Edda og jeg i sommerhuset i en fuldt pakket Mazda. Maja skulle til en venindes fødselsdag lørdag eftermiddag/aften og derfor blev hun og Rasmus i Hvidovre.
Søndag tog de toget til Korsør og Mille og jeg tog bilen og så mødtes vi på Korsør st. og kørte sammen til fødselsdagsbrunch hos min søster. Dejlig dag med familien.
Om mandagen var vi på shopping efter sportstøj i Holbæk og vi fik alle noget med hjem i poserne. Vi købte også fire kager og lavede kagesmagningskonkurrence. Gåsebrystet vandt klart med tre stemmer (jeg stemte dog personligt på Napoleonskagen).
Tirsdag kørte vi til Odsherred, hvor vi red 1 1/2 time på islandske heste i skov og på strand. En rigtig dejlig oplevelse som vi har prøvet før og som vi helt sikkert også skal igen.
Onsdag kørte vi til Frederikssund og shoppede på Sillebroen. Torsdag havde jeg booket en omvisning på Selsø Slot, der ligger øst for Skibby og om aftenen spiste vi på Jensens Bøfhus i Holbæk.
Fredag kom Birgitte og Birthe til frokost og bagefter gik vi en tur i Egholm skov og langs Vellerup Vig. Vi sluttede eftermiddagen af med kaffe, æblekage og gode råd. En rigtig hyggelig dag.
Lørdag kørte vi (atter) til Skibby og i genbrugsforretningerne der og vi fandt som sædvanligt fine ting. Jeg købte bl.a. en retro hårtørrer til sommerhuset, da den gamle ikke kunne bruges mere. Mille er rigtig god til at finde smart og moderne tøj.
Vi havde egentlig tænkt os at køre hjem lørdag, men alle stemte for at blive til søndag og køre hjem sidst på formiddagen. Så sådan blev det.
Nu er vi hjemme igen.
Vi har haft en fantastisk efterårsferie i vores vidunderlige sommerhus. Vi har oplevet en masse krydret med hjemlig hygge, strik, læsning, "Bonderøven" på repeat, æblerov, kagebagning, solnedgangsture, god mad og vin, løbeture og, vigtigst af alt, samvær.
Vi skøjter rundt med 110 i timen i hverdagen og derfor nyder vi den ro og hygge som det lille sommerhus bibringer. Livet er nemt der.
We love it!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar