søndag den 7. oktober 2018

Eremitageløbet 2018

I dag har Rasmus og jeg løbet Eremitageløbet i det flotteste efterårsvejr. Rasmus har løbet det før, men for mig var det første gang.
Vi kørte hjemmefra kl. 09 og parkerede ved DTU og gik derefter til løbets startområdet et par kilometer væk. Her fik vi (lyn)hurtigt hentet vores startnummer og fik benyttet toilettet.
Vi mødtes med Hans, der også skulle løbe. Kl. 11 gik starten for eliteløberne og ca. 15 minutter senere startede løbet for mig. Hans og Rasmus havde aftalt at følges, mens jeg løb alene. Eller alene og alene, der var på intet tidspunkt på ruten hvor der var blot et par meters frirum foran og bagved mig. Det gjorde det vanskeligt at få ordentlig fut på stængerne.
Men udover den enorme trængsel, var det et meget fint løb i smukke omgivelser i Dyrehaven. Vi passerede bl.a. Eremitageslottet (to gange), Raadvad og Ulvedalene.
Vi kom alle i mål i fin tid. Rasmus og Hans på 1:10:15 og mig på 1:11:42 for de 13,3 km. Vi fik en fin, stor medalje som belønning.
Endnu en herlig løbedag i naturen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar