mandag den 19. november 2018

1000 km

I dag nåede jeg en milepæl i mit løberi her i 2018. Jeg rundede nemlig 1000 km netop i dag. Og det på en almindelig løbetur hjem fra job. Eller næsten almindelig, for Maja havde taget bussen ind til mit arbejde for at vi kunne løbe sammen hjem. Det gør hun jævnligt. I dag kaldte receptionisten hende for Sporty Spice. Mille har også gjort det en enkelt gang. Men, hun er “bedre til at få det overstået” som hun siger og gider ikke vente til min fyraften, tage bus osv.
Problemet med at løbe med pigerne er, at de løber så fandens hurtigt! Men fantastisk at de gider at løbe med De Gamle.
Jeg holder stædigt fast i mine løbemålsætninger: at løbe tre gange om ugen, at jeg hver måned skal have løbet længere end samme måned sidste år og at jeg skal løbe en 1/2 maraton hver måned.
Sidstnævnte fandt, for novembers vedkommende, sted i lørdags, hvor jeg løb min 8. 1/2 maraton. Rasmus er sød til at løbe med og det gjorde han også i lørdags. Det var noget af en barsk tur, hvor vi rundede Sydhavnen og derefter havvindmøllerne på Avedøre Holme i blæst og sølle 4 grader. Pyh!
Løberiet er sgu gået hen og er blevet en helt livsstil for Fru Johansen! Hvem skulle have troet det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar