onsdag den 9. januar 2019

Fede Familieoplevelser 2019 - 1. klip

Hvad giver man to tøser der har alt i julegave? Og som i øvrigt ikke ønsker sig ret meget.
Hmm ja, det er svært. Vi ved dog, at vores piger (lidt endnu) sætter stor pris på familietid. Ja, som én af dem sagde forleden: "Familietid er det bedste!"
Derfor valgte jeg at fremstille et klippekort til "12 fede familieoplevelser i 2019" til dem i julegave. De første fire klip (aka måneder) har vi præudfyldt. De sidste kan udfyldes efter ønske.
Første klip var et besøg i Den Blå Planet med en rundvisning og middag på restauranten. Det var vi så i mandags. Lidt over kl. 16 ramte vi Den Blå Planet og vi gik rundt og så nogle af udstillingerne, herunder fodring af de nuttede havoddere, inden vi kl. 17.30 skulle på rundvisning.
På rundvisningen kom vi godt rundt i udstillingen og også "back stage". Turen kulminerede med at vi fik lov til at fodre dyrene i Den Blå Planets ubetingede største akvarium - Oceantanken. Her fodrede vi hammerhajer, tigerhajer, rokker, hestemakreller og havskildpadden Dorit med muslinger, rejer og fiskestykker. En hel vild og unik oplevelse!
Efter rundvisningen spiste vi i restauranten med det fancy navn "Tang". Maden var supergod og det specialbyggede øl ligeså.
Vi brugte yderligere en times tid i udstillingen inden vi kørte hjem efter en skøn aften med familietid.
Februars "klip" er allerede booket og vi glæder os vildt meget. Nu har vi været “til vands” og næste oplevelse bliver “i luften”. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar