tirsdag den 15. januar 2019

Hæklet strandnetI går blev jeg færdig med et hæklet strandnet i grønt og rosa garn. Lidt udenfor sæson I know, men det har været et sådan on/off projekt, som jeg har taget med omkring, hvor jeg har kunnet hækle lidt samtidig med andre aktiviteter. Strandnettet er nemlig ret nemt at lave, så det kræver ikke min fulde opmærksomhed.
Jeg har faktisk hæklet ét før, det var på sommerferien i Portugal (det grå/koralfarvede). Der brugte vi det til at have tøj i, når vi kørte på tur. Så var det samlet i bagagerummet. Pt. bruger vi nettet til at opbevare andre net i i vores garderobeskab. Så er de nemme at gå til.
Jeg tænker helt sikkert, at jeg vil hækle nogle flere. Måske som gaver eller bare til eget brug.

Opskriften kan findes HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar